jobbigt läge

Tjohejsan. Sitter & tvättar bort mitt smink med sånnadär våtservetter från nivea som jag köpt i kicks ( jätte intressant ) Idag har mammsen & pappsen flippat ur på mig, imorgon är jag inlåst hemma .. utegångsförbud på sommarlovet, det sitter ju inte helt fel .. men nu ljuger jag, DET SITTER HELT JÄVLA FEL! kan dom inte bara dö eller någonting? Mår så bajsigt dåligt. Men ska inte dra er ner i min depressation. Så, nu gäller det att bita ihop! :)

Idag har jag vaknat vid typ 1 tiden, sen drog jag till tania vid 5, vi var hemma hos henne och gjorde ingenting speciellt, jag kom försent hem & mamma blev sur på mig för att min mobil är förstörd, det är ju inte direkt mitt fel att den bara pajja sådär .. aja, nu har jag utegångsförbud som ni läste, great! Jag har dessutom ingen jävla mobil, så natten nu blir väldigt ensam, älsklingen andré är på kryssning till finland, baaaaaaaaajsunge! Jag saknar honom redan! usch, kom tillbaka. Om 1 vecka ska jag åka bort .. 2 veckor i gran canaria , fan vad jag kommer sakna alla! aja, nu orkar jag inte skriva ner mer . pusshej havreboll.

// nicia @

Nelly.com UNDERBART!

hnh  X
                KOZZ SHIRT-DRESS 349 :-         


Är dom bara inte helt jävla underbara? i like shirts!

ögongodis

hejsvejs, jag sitter & pillar mig i ögat, DET GÖR SÅ ONT! vettefan men tror att jag fått någonting i ögat.  Men hur som helst, jag sitter & snackar med andré nu, ( som alltid ) faktum är att jag inte kan leva utan andré (: snart ska jag röra mig mot tania, sedan kanske hänga någonstans eller ringa någon random människa! Jag har tänkt att lägga in extra roliga bilder på mig i min framtida blogg, som blir om några dagar, höhö. snippsnapp .. tut ? aja , nu var blogginlägget slut.



g
btw, jag saknar min älskling Paulina, kom heeeeeem darling!

uppfriskande

Nu har då bella bytt namn på pea, från belly till Gab. Bella har faktiskt riktigt lustiga inlägg i hennes blogg, nu reklamerar jag lite här, http://bellabo.blogg.se/ sååå underbart kul! Jag har faktiskt hittat en rolig bild från last year . here it comes:

s
Haha, GANGSTERS! Jag måste erkänna att jag saknar bellas gamla villa lite grann. :)
Det var riktigt mysigt att kolla på film där måste jag påpeka.

Men vill ni veta hur jävla sjuka mina päron är? Jag kom hem vid typ 11 .. jag skulle vara hemma klockan 10 * patetiskt * och bara för att jag kom en fucking timme försent ska dom få största dampen som hela skandinaviska länderna aldrig har haft förut, jag orkar verkligen inte bry mig längre, liksom, vem passar tiden? Jag kommer ju inte alltid försent .. gud. Aja. nu ska jag borsta mina tääänder så att jag inte får problem med tänderna vid 70 års åldern, uschy. aja, asta la vista,

// Eran kung som klämmer på eran pung, haha den var tung , NICIA @

Nu skippar vi rubriken va?

Idag var jag med älsklingen ett tag, buss strejks skiten i sverige tar död på mig! Jag måste fucking cykla, hur kul är det?
klockan är hal 1 på natten och jag känner mig urtrött, dagen har varit vääldigt låång, ganska ovanlig, inte som mina vanliga dagar brukar vara. Jaja, här sitter jag iallafall & käkar torkade aprikos skitsaker haha, faktiskt jävligt gott och jag snackar dessutom också med andré i telefon. Jag & andré gick igenom några videos när jag var liten, bilder också. så snart så kommer jag lägga upp några riktigt sköna bilder när man var ne liten fjuttinutt. haha, härliga tider det.
Här kommer hur som helst en bild på min bror när han var liten, nu är han stor & stark den lilla skitungen, 18 år, woho.
HAHAHA
Man måste erkänna att han var sjukt jävla söt på bilden ?
Dethär inlägget var ganska boooriiing, aja. ciao
 
// Nican

RSS 2.0